Първоначално публикувано от ivan_dice
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Темпомат / Автопилот / Круз контрол
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа индикацията нищо не би трябвало да правиш. Тя би трябвало да си съществува на таблото и да се задейства по CAN шината от боди-компютъра.
По-интересното е дали имаш контактите на педалите.
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеРазрови кабелния сноп и виж да не е бандажирана буксата в него.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_dice Покажи съобщениеимам "стоп машинки" и на двата педала - спирачката и съединител .....
Няма как да е бандажирана буксата в снопа понеже дебелината му отговаря на изходните кабели на края му и не се вижда да има букса.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Провери на ECU - то дали са опроводени пинове: 53,55,56 и 57.
Ако са опроводени, твърде вероятно буксата за ръчката съществува някъде. Ако не са опроводени, следва да се опроводят за да се подкара CC.
Ето и схемата на свързване на ръчката:
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_dice Покажи съобщениеОк колеги.
Утре сутрин се заемам да видя дали пинове 53,55,56 и 57 на ЕКУ са окабелени и ако са .... разглобяване и издирване на буксата на темпомата.
(утре ще пиша какъв е резултата)
Скромният ми опит показва, че понякога пускането на нови кабели отнема доста по-малко време отколкото търсенето на старите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Вдигаш скорост на извънградско.Завърташ врътката и светва индикатор че си пуснал темпомата.След което не натискаш никакви педали.Регулираш скоростта за по-голяма или по-малка отново с врътката.Ако натиснеш един от трите педала ако си с три де темпомата спира.Ако натиснеш копчето му,по време на автопилот поддържа скоростта на която си бил преди изключването му.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеПри мен педала на газта не изключва автопилотаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Здравейте колеги .... днес имах малко време и успях да направя няколко снимки на буксата комп-а и машинките на педалите.
Направи ми впечатление че след разкачането на комп-а (за да го снимам) при запалване ми изписва Грешка на борд-а = motor control engine failure. (разкачах при свален акумулатор, но още не съм си купил ЕЛМ кабел за да видя каква грешка е записал)
днес ми пристигна ръчката
та на въпроса как да процедирам от тук нататък .... до колкото разбрах от темата ......
утре трябва да видя дали пинове от 53-57 на букса М10-А са опроводени .... и евентуално след това да търся букса D1-D (която нямам никаква идея къде се намира при Алфа 147) .... и да видя дали от нея продължава кабели от пинове 10,11,12,13 и 14 някъде навътре...... поправете ме ако греша ....
.... и ако продължават значи съществува букса H7 някъде около волана .... която трябва да намеря!!!!Last edited by ivan_dice; d.m.y г., 22:38.
Comment
-
Би трябвало въпросните пинове да са обозначените:
При теб няма междинна букса D1.
Виж електрическата схема в по-горен пост.
От ECU - то (M10) връзките от въпросните пинове отиват директно на ръчката (H7) без да минават през междинни букси. А буксата за ръчката трябва да изглежда така:
PS:
Не съм сигурен дали горната скица е на конектора на кабела или на самото ECU.
В случай, че е на ECU - то, жълтите точки от снимката не са верни и трябва да са на съседния (горния ред). Тъй че гледай означенията (номерата на пиновете) по самите букси.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:12.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment